Vigtige datoer i 2024:

  • Der er også babysvømning mandag 25. marts
  • Ingen svømning fredag 29. marts til og med mandag 1. april (påskedage)

Babysvømning

Babysvømning er både en hyggelig aktivitet i barslen, en god mulighed for nærhed mellem dig og baby og en blid og effektiv måde at stimulere den lilles sanser og motorik på. Det er en hyggelig affære, hvor I laver sanglege i vandet, lærer forskellige greb og måder at føre baby rundt i vandet på og selvfølgelig også bliver kastet ud i det berygtede dyk, hvor baby tager turen helt ned under vandets overflade og op igen til en nervøst afventende, storsmilende mor og far.


Tumlingehold

Holdet er for børn mellem 1 til 4 år med deres forældre eller anden omsorgsperson.

På tumlingeholdet vægter vi relationen mellem barnet og forældre højt. Det er i interaktionen med andre mennesker vi lære om os selv, hinanden og udvikler vores sociale kompetencer.

Tumlinge svømning er en aktivitet, hvor dit barn fra start er en aktiv samspilspartner. I vil med afsæt i leg og hyggeligt samvær på en aktiv, lystfyld måde lære og udvikles sammen. Det I vil lære og erfare, vil også kunne bidrage til en stærk relation udenfor bassinet. Vores aktiviteter skaber rammer for mange udviklings områder for både forældre og børn, udover det at lære at svømme.


Se vores baby- og tumlingehold