Går du med lysten til at blive en aktiv del af en lille forening og gøre en forskel for børn og unge? Har du lyst til at være en del af vores faste trænerstab, enten som træner eller hjælpetræner? Eller måske vil du hellere være med i bestyrelsen?

Rødding Svømmeklub er lige nu ved at planlægge efterårets hold, og måske har du lyst til at hoppe med ombord, som hjælpende hånd i Svømmeskolen. Du behøver ikke være dygtig svømmer og kende alle teknikkerne for at blive frivillig hjælpetræner, men vi vil gerne sikre, at vi altid har ekstra hænder og smil i bassinet, så vores svømmere føler sig trygge og i gode hænder, når sæsonen starter. Se mere om hvilke hold vi udbyder under tilmeldingssiden, og øvrige faner på hjemmesiden med holdbeskrivelser – måske har du endda et forslag til et nyt hold, du gerne vil stå for?

Rødding Svømmeklub håber at kunne afholde generalforsamling d. 27/5 såfremt restriktionerne tillader det – og i den forbindelse søger vi også nye kandidater til en veldrevet bestyrelse med et godt drive og sans for at få tingene gjort med et smil. Vi vægter at løfte i flok, og fordele opgaverne imellem os, og afholder 6-8 årlige bestyrelsesmøder efter behov.

Vil du høre mere om hvad en bestyrelsespost indebærer?
Har du lyst til at blive træner/hjælpetræner?
Eller vil du bare gerne høre mere om hvad det kræver at være frivillig hos os, inden du melder dig til – så tøv ikke med at skrive til kasserer@rsklub.dk eller kontakt os via vores Facebook-side Rødding Svømmeklub.

Kategorier: Nyheder