De sidste 2 weekender har en flok svømmere fra Rødding Svømmeklubs Talent- og Konkurrencehold været til DGI turnerings- og begynderstævne i henholdsvis Vamdrup og Tønder.

De sidste to weekender har svømmere fra Rødding Svømmeklub dystet i disciplinerne butterfly, rygsvømning, brystsvømning, frisvømning, medley og holdkap, og der var en fin medaljehøst til svømmerne.

Svømmestævnerne viser tydeligt svømmerne, at træningen betaler sig, at de forbedrer deres svømmetider, og når nogle af de mål de sætter sig hver især.

Udover de gængse discipliner sætter træneren sine egne mål for Rødding svømmerne. Det kan fx være:

  • Den svømmer, der får flest medaljer ved stævnet bliver smidt i vandet, når stævnet er slut.
  • Den svømmer, der når flest af sine individuelle mål, vinder en præmie (denne gang en julekalender).
  • De svømmere, der forbedrer deres personlige rekorder med mere end 10 sekunder skal give kage til træning.

Da der er gået mere end halvandet år siden sidste stævne, er der sket en del forbedringer, så svømmerne kan se frem til en del kage til de kommende træninger, og efter søndagens stævne i Tønder blev de enige om, at der bør være Sønderjysk kaffebord efter træning på torsdag.

Rødding Svømmeklub gør meget for at styrke det sociale sammenhold blandt svømmerne. Svømning er en solosport, men det er fantastisk at opleve sammenholdet på tværs af alder og køn blandt svømmerne. Dette ses blandt andet, når vi er afsted til stævner, eller når vi laver fællesspisninger i Rødding Centeret efter træning minimum hvert kvartal, for alle svømmere på Talent- og konkurrenceholdet som spænder fra 11-21 år. Efter en lang periode med corona nedlukning også på svømmestævner, er det dejligt, at vi endelig igen kan tage til svømmestævner. Nu glæder svømmerne sig til et stævne på hjemmebane i Rødding Centret, der skal afvikles den 30. januar 2022.

Anitta Strømgaard Poulsen, formand for Rødding Svømmeklub
Kategorier: Nyheder